Betrouwbare en vakkundige IT dienstverlening is ons uitgangspunt. We zijn goed in wat we doen én we doen wat we beloven. In 2007 is Cursum opgericht door Robert Hazeleger en daarna uitgegroeid tot een multidisciplinair team van specialisten. We begeleiden en ondersteunen retailers en groothandelaren bij uiteenlopende e-commerce projecten.
Ons vak is uitdagend en steeds in ontwikkeling. We werken dan ook uitsluitend met de beste on-site en offshore specialisten. Met actuele kennis en gedegen ervaring op het gebied van e-commerce en omnichannel helpen wij uw project vooruit.
Cursum opereert onafhankelijk en zelfstandig, maar ook in netwerkverband, afhankelijk van de context van uw project.

Offshore team

Naast ons uitgebreide team van specialisten in Nederland, werken wij al jaren samen met een team van offshore specialisten in India. Loyale en zeer ervaren collega’s die pas tevreden zijn als uw e-commerce project naar wens is uitgevoerd. Door deze samenwerking kunnen wij voor u (op een flexibele wijze) teams opschalen met de juiste kennis en ervaring.

Onze Indiase collega’s zijn zo duurzaam verzekerd van inkomsten en uitdagend werk. We verkiezen een langdurige en respectvolle samenwerking met ieder individu boven het streven naar het laagst mogelijke uurtarief. Voor u als klant resulteert dit in vaste, ingewerkte en gemotiveerde teams.

Onze waarden

Waarden als kwaliteit, betrouwbaarheid en loyaliteit vormen de basis van Cursum. We hebben veel kennis over ons vak en blijven leren om onze dienstverlening te verbeteren.

Ook streven we naar een duurzame en integere relatie met onze klanten. Daardoor zijn we een betrouwbare partner die alles in het werk stelt om vakkundig werk af te leveren. Bij alles wat we doen staan de wensen van onze klanten voorop en werken we transparant.

Wilt u zelf onze vakkundigheid ervaren?
Neem contact met ons op om te zien wat we voor uw e-commerce project kunnen betekenen.