Het ontwikkelen van e-commerce platformen

is ons vak en daar zijn we goed in

Met een betrokken team van offshore specialisten realiseren, beheren en optimaliseren we uw e-commerce platform. Ons specialisme is omnichannel commerce voor internationale retailers en groothandels, maar ook projecten op het gebied van CRM en ordermanagement pakken wij graag voor u op. Wat uw vraag ook is, als uw partner in e-commerce zorgen wij voor een passend antwoord.

Strategie
Met meer dan tien jaar ervaring in omnichannel commerce, voorzien wij u graag van advies voor een sterke strategie. Ook de uitvoering kunnen wij voor onze rekening nemen.
Techniek
Onze specialisten hebben alle kennis in huis om van uw e-commerce platform een succes te maken. Bij Cursum werken we met diverse programmeertalen waaronder JavaScript en Java, CMS-platforms en DevOps tools als GitHub, Jenkins, CircleCI, Serenity en Jira.
Beheer
Voor uw klanten is het belangrijk dat uw e-commerce platform veilig is en goed werkt. Daar zorgen we voor. Wij beheren uw e-commerce platform, voeren het technische onderhoud uit, onderzoeken de mogelijkheden voor doorontwikkeling en bieden service management.
Optimalisatie
Als uw e-commerce platform groeit en meer klanten aantrekt, zijn verbeteringen nodig om de prestaties hoog te houden. Wij verbeteren de prestaties van uw 
e-commerce platform zodat niets uw groei in de weg staat.

Cursum werkt samen met vakkundige partners:

Bent u benieuwd naar de succesvolle projecten die we eerder realiseerden?
Bekijk onze projecten om een indruk te krijgen van ons werk.